Anlita en webbdesigner

När man anlitar en webbyrå eller webbdesigner så har man all möjlighet i världen att utföra hemsidan precis som man vill. I det här fallet är det ekonomin som sätter stopp framför fantasin. Det kostar betydligt mer pengar att anlita en webbyrå än att göra sin egen hemsida, vilket göra att man helst ska veta ungefär hur man vill ha det från början (och gärna varför man vill ha det så!). Att göra ändringar efter hemsidan levererats av webbyrån kan göra att priset sticker iväg en hel del.

Priset varierar från byrå till byrå

Anlitar man en större webbyrå så kan man räkna med att priset är något högre än man om man anlitar en frilansade webbdesigner eller en mindre webbyrå. I vissa fall, där man jobbar mot en större marknad så har den större webbyrån bättre grepp om hur man lägger upp en passande struktur, medan om det är ett lokalt företag så räcker det gott och väl med kompetens hos en frilans webbdesigner.

Vad som är bäst beror på din situation

Är hemsidan för ett företag med bra likviditet som håller på att expandera, så är det troligen bäst att anlita en webbyrå. Är det ett nystartat projekt som man inte vet kommer generera inkomst eller som kanske är ideellt så är det troligen bättre att börja med att bygga sin egen hemsida och sedan uppgradera till en professionell hemsida därifrån.